Три „мъжки“ продукта
Менюто е залог за добро здраве, това го знаят и малките деца! Повечето от нас знаят и че храната, която консумираме може да намали или да увеличи сексуалното ни желание. Специалистите определиха кои са трите топ „мъжки“ продукта, които поддържат сексуалното здраве на мъжа в перфектна форма. 
На първо място е авокадото. То съдържа голямо количество витамин А, който въздейства благотворно на имунитета на господата, повишава половата им мощ и фертилността. В авокадото има също така много калций и полезни киселини, които поддържат доброто самочувствие на всеки представител на силния пол.

На второ място се подрежда червеното месо. Имаме предвид постното червено месо – конско, говеждо, телешко.  Полезно също е пуешкото, пилешкото, както и жабешките бутчета. Най-добре е да се хапват задушени или сварени на пара.

Третото място заемат фурмите. Те повишават качеството и количеството на спермата, спомагат за удължаване на издръжливостта. Ако приготвите на мъжа малко нарязани фурми и бадеми след половин час той ще бъде истински тигър в леглото:)

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Още по темата